O nama

Inagro d.o.o. je sestrinsko poduzeće poduzetničke firme Klinger GmbH. Sjedište poduzeća je u Križevcima, Paška 15, a registrirano je za međunarodnu trgovinu stokom, poljoprivrednu proizvodnju i usluge.

Poduzeće Inagro d.o.o. bavi se uvozom živih životinja iz Austrije, Njemačke, Češke, kao i ostalih zemalja EU od „poduzeća kćeri“ grupe poduzetničkih tvrtki Klinger GmbH (više informacija na www.klinger-export.com), sa sjedištem u Hauptstrasse 135, A-3923 Jagenbach, Austrija. Glavno poduzeće izvozi diljem svijeta (Afrika, Azija, EU, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Kosovo) i ima desetljećima dugo iskustvo u ovoj branši.

Jedna od osnovnih djelatnosti poduzeća Inagro d.o.o. je trgovačko posredovanje na domaćem i inozemnom tržištu. Sukladno tome, poduzeće nastoji udovoljiti tržišnim zahtjevima, te reagirati sukladno potražnji na tržištu Republike Hrvatske, te na tržištima bivše Jugoslavije.

Budući da posjedujemo vlastite objekte i sabirni centar registriran od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Republike Hrvatske, uvozimo steone junice iz Austrije i Njemačke i opskrbljujemo proizvođače mlijeka steonim junicama.

Obzirom na sve gore navedeno, te dobru i čvrstu povezanost sa inozemstvom, u mogućnosti smo udovoljiti svim zahtjevima i potrebama kupaca.

klinger